> 0.1

Swingend bevrijdingsconcert DTNT op zaterdag 4 april

Het evenement ‘Delden Terug Naar Toen’ komt steeds dichterbij. Volgende maand is er in en om Delden van alles te beleven. Een van de onderdelen waar veel aandacht naar uitgaat, is de muziek. Tijdens het evenement zijn er in het centrum een groot aantal optredens van verschillende muziekgroepen. Het hoogtepunt is op zaterdagavond 4 april. De dag wordt dan feestelijk afgesloten met een concert in bevrijdingssfeer in Sporthal De Reiger. “Maar liefst drie orkesten zullen daar hun opwachting maken.”

Lees meer

Muziekprogramma

Hier vindt u een overzicht van Muziek tijdens Delden Terug Naar Toen.

Lees meer

Activiteiten van de commissie Muziek van DTNT.

Evenals de andere commissies van Delden Terug Naar Toen, is de commissie Muziek vol enthousiasme bezig om de activiteiten op muzikaal gebied gestalte te geven. Lees meer om op de hoogte te blijven.

Lees meer

Muziek tijdens de Tweede Wereldoorlog en DTNT

Muziek zal tijdens de Delden Terug Naar Toen manifestatie een niet weg te denken element zijn. Als we aan muziek tijdens de Tweede Wereldoorlog denken, dan komen al gauw de namen van Glenn Miller en Vera Lynn naar boven. Van Vera Lynn herinneren we ons de White Cliffs of Dover en We will meet again en van Glenn Miller In the Mood en Moonlight serenade. Deze artiesten waren het die de bevrijders de harde realiteit van de oorlog even konden doen laten vergeten en het verlangen en zicht op betere tijden levend hielden.

Lees meer

Sponsoren: